Pfizer има за цел да възвърне част от добрата воля,

...
Pfizer има за цел да възвърне част от добрата воля,
Коментари Харесай

Потребителската платформа „Pfizer за всички“ има за цел да осигури тласък след Covid

Pfizer има за цел да възвърне част от положителната воля, която завоюва от стартирането на своята най-продавана ваксина против Covid-19 преди три години, като сложи „ Pfizer за Всички ” на платформа за медикаменти непосредствено към потребителите.

Базираният в Ню Йорк производител на медикаменти подаде заявление за комерсиална марка в средата на април за уеб страница и приложение, предоставящи здравна информация, както и аптеки за поръчки по пощата и телездравни услуги за пациенти в Съединени американски щати под марката „ Pfizer за всички “, съгласно подаване на Служба за патенти и търговски марки на Съединени американски щати.

Плановете на ранен стадий са най-новото изпитание на фармацевтична компания да заобиколи медиаторите в промишлеността и да продава медикаменти непосредствено на пациенти в Съединени американски щати. По-рано тази година производителят на медикаменти за намаляване Eli Lilly започва своята платформа LillyDirect за първи път в промишлеността.

Платформата непосредствено към потребителите на Pfizer е показана като самодейност за правдивост в опазване на здравето...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР