Новата ранглиста не е от най-лицеприятните за топ тенисистите на

...
Новата ранглиста не е от най-лицеприятните за топ тенисистите на
Коментари Харесай

Ранглисти: Томова влезе сред първите 90 на света; Андреев и Кузманов напуснаха топ 200

Новата класация не е от най-лицеприятните за топ тенисистите на България, защото редица от тях губят позиции, само че дано стартираме с позитивните вести. Виктория Томова се приближава на единствено една позиция от рекордното си класиране и от през днешния ден заема 88-о място в международната ранглиста. Това се дължи на отличното показване на Вики в Маями, където тя влезе в главната скица като " щастлива губеща " и след това преодоля първия кръг, надигравайки словачката Ана-Каролина Шмиедлова.

Гергана Топалова и Изабелла Шиникова пък са другите ни представителки в топ 400 на подреждането при дамите, като Гери се изкачва до върховата за нея 306-та позиция, откакто доближи до полуфиналите на 25-хиладника в Палманова, до момента в който Шиникова е под номер 390 в подреждането на WTA.

Ситуацията при мъжете е съвсем напълно отрицателна, тъй като Адриан Андреев и Димитър Кузманов се разделят с мястото си измежду първите 200 и от през днешния ден се намират надлежно на 202-ра и 209-та позиция в класацията на ATP. Александър Лазаров пък бележи лек напредък и към този момент е 281-ви, а младежът Николай Неделчев прелетява със 131 места напред и от през днешния ден е номер 1007 в ранглистата.

 

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР