Новата работна седмица е вече тук и с това настава

...
Новата работна седмица е вече тук и с това настава
Коментари Харесай

Ранглисти: Прогрес за Томова; Андреев измества Кузманов и отново е втора ракета при мъжете

Новата работна седмица е към този момент тук и с това настъпва време за обновяването на международната класация, която през днешния ден несъмнено има какво да ни предложи, във връзка българските представители.

Най-големият акцент през днешния ден безспорно е фактът, че Адриан Андреев (№204), който за последно видяхме на корта преди близо месец, още веднъж си връща статута на втора ракета при мъжете за родината ни, откакто Димитър Кузманов не съумя да отбрани точките си от достигнатия край на равнище Чаланджър отпреди 12 месеца. По този метод Мико се раздели с цели 41 пункта от актива си, с което напусна международния топ 200 и от през днешния ден заема 216-а позиция в подреждането.

Също по този начин за следващ понеделник усещане прави първата ни ракета при дамите Виктория Томова, която в последно време се радва на сериозен напредък в представянето си и откакто през предходната седмица българката се завърна в първата стотица на планетата, то тя през днешния ден прогресира в класацията и към този момент е ранкирана под №99. Припомняме ви, че в последните дни Вики преодоля квалификациите на елитната WTA-1000 конкуренция в Дубай, като през вчерашния ден потегли сполучливо акцията си в главната скица на надпреварата, надделявайки над 48-ата в света Кая Канепи, и във втория кръг ще срещне третата ракета на планетата Джесика Пегула.

Това показване на софиянката обаче безспорно ще ѝ донесе ново нанагорнище за ранглистата идния понеделник, като занапред следва да разберем какъв брой съществено ще бъде то.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР