Новата концепция на НАТО ще стане ясна след срещата на

...
Новата концепция на НАТО ще стане ясна след срещата на
Коментари Харесай

Бивш военен министър: Трябва да се засили сигурността в Черно море

" Новата идея на НАТО ще стане ясна след срещата на върха, която следва. НАТО няма отрицателно отношени към народите на Русия и Китай, а към политиката на държавните управления им, която се стреми да раздели страните от евроатлантическата общественост. Целта ще бъде сдържането им ", това сподели в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA NEWS някогашният министър на защитата.
" Ролята на България в това отношение ще бъде дребна, защото сме дребна страна и нашето мнение не е с такава тежест ",  добави още гостът. Според него има потребност от нова военна теория за България, която да дава опция за взаимни учения на територията на страната и в тези условия да се стартира ново превъоръжаване. " Трябва да се ускори сигурността в Черно море, където ролята на страната ни ще бъде решаваща ", уверен е някогашният министър на защитата.
 Бивш министър на защитата: България прави ясна поръчка за засилена роля в Черноморския район Бивш министър на защитата: България прави ясна поръчка за засилена роля в Черноморския район
За първи път от доста време насам България прави ясна поръчка за засилена роля в Черноморския район, който е от основно значение за НАТ...
За Шаламанов модернизирането на армията се случва прекомерно постепенно, а има опция за доста по-бързо и качествено развиване в това отношение. Той показа че ще взе участие в предизборната акция като представител на " Демократична България ". Според него би трябвало да има ясна стратегия за ръководство, а в случай че има поддръжка за програмата на партията, биха взели участие в ръководство на страната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР