Новата класация на Top of The Tops този път навлиза

...
Новата класация на Top of The Tops този път навлиза
Коментари Харесай

5 неподозирани неща, които влияят върху сексуалния ни живот

Новата ранглиста на Top of The Tops този път навлиза в интимна зона. Вижте кои фактори могат да повияят върху качеството на половия ни живот.

Ако годините ти приключват на цифрата 9

Американско изследване е потвърдило, че в случай че сте на възраст 19,29,39 и така нататък години, то е доста евентуално да изневерите на половинката си. Установено е, че когато годините ни приключват на цифрата 9, ние започваме да преосмисляме живота си. Вариантите естествено са два – да сме удовлетворени или не от постигнатото. И под постигнатото не разбирайте единствено професионални и персонални триумфи, само че и задоволство от половинката ни.

„ 50 нюанса сиво “

Изследователи от Мичигън са провели анкета измежду 91 дами, които са чели трилогията. За резултатите те разясняват: „ След четене на трилогията, открихме, че част от интервюираните дами са показали, че не стават по-разкрепостени, а противоположното. Това обаче не значи, че тяхното предпочитание за секс понижава. Те просто не утвърждават държанието на основните герои и по тази причина не биха им подражавали ".

Въпреки това, добре е мъжете да са наясно - в случай че някоя жена им каже, че половото й предпочитание се е нараснало откакто е прочела книгите, то тя би пробвала ексцентрични неща в леглото.

С какъв брой индивида сте правили секс през последните 12 месеца

Оказва се, че има значение освен с какви хора си лягаме, само че и какъв брой на брой са те. В едно изследване вземат участие 62 души, на чийто глави са поставани предмети, сходни на шапки, върху които има електроди, изчисляващи интензивността на мозъка. На участниците са показани 225 фотоси, разграничени в разнообразни групи – от еротика до чиста порнография.

Резултатите сочат, че колкото по-малко сътрудници човек има за 12 месеца, толкоз повече сексът му се коства нещо екзотично. Ето за какво хората с повече разнообразни сътрудници го намират за нещо обикновено.



Какво правиш след секс

Друго изследване демонстрира, че качеството на секса има въздействие върху това, което ще се случи след него. Тоест, дългото прегръщане след секс е нещо значително значимо. Оказва се, че хората прекарват приблизително към 15 минути прегърнати и за доста от тях това е по-важно, в сравнение с какъв брой дълго е траял самият акт.

Може и да е стандарт, само че дамите държат повече на гушкането, само че в случай че съумеят да задържат колегата си в леглото, сврян в тях, то това е явен знак, че той има съществени планове.
 Всеки ден е ново начало! Edna предлага Всеки ден е ново начало!

Фитнесът

За доста хора фитнесът е място за тренировки, а не място, където да откриеш бъдещата си половинка, изключително измежду всички тези потни тела. Точно в това обаче се крие ключа към пристрастеността. Учени откриват, че точно когато сме се натоварили най-вече и пулсът ни е висок, сме по-склонни да си харесаме някого от фитнеса.

При опит излиза наяве, че мъжете, които са бягали на пътеката към 1-2 минути, до момента в който гледат видео на свои колежки, са посочили относително по-малък интерес към тях, спрямо тези, тичали по-дълго време.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР