Нова телевизия забавя, но не забравя. Това стана ясно преди

...
Нова телевизия забавя, но не забравя. Това стана ясно преди
Коментари Харесай

Изритаха Радо от Братя

Нова телевизия забавя, само че не не помни. Това стана ясно преди дни, когато артистът Мартин Димитров, нашумял като Радо от сериала " Братя ", ненадейно бе изметен от продукцията. Мощна вълна от фенско неодобрение заля малкия екран, тъй като Радо бе погубен в сериала. Хората обаче надали се досещат за повода за това решение на сценаристите – тежката злополука, която артистът аргументи при започване на лятото. 

Мартин Димитров едвам не умъртви човек в центъра на София с мощния си мотор. Случаят от дълго време не се разяснява обществено, само че все пак в Нова телевизия очевидно са решили да се освободят от услугите на звездата от " Братя ". Катастрофата стана сутринта на 20 юни покрай кръстовището на бул. " Патриарх Евтимий " и ул. " Г. С. Раковски " в София. 30-годишният артист управлявал своя мотор, на който се возела и неговата 23-годишна другарка, напомня HotArena.

Сигналът за случая е подаден към 9,30 часа сутринта. Машината удря 30-годишен велосипедистът. Той се разминава на косъм от гибелта, само че е с черепно-мозъчна контузия и строшаване на бедрото. Приятелката на артиста има единствено разкъсно-контузна рана, а самият той е незасегнат.

Още тогава Димитров изяснява, че велосипедистът е изскочил на пътя ненадейно, не се огледал и бил със слушалки, тъй че не чул приближаващия мотор. От Нова телевизия тогава му дадоха опция да се оправдае за злополуката в новините, само че очевидно не са му дали прошка. И не щеш ли героят му в " Братя " бе погубен още при започване на сезона, надлежно артистът остана без работа на дребния екран. Сега той ще би трябвало да разчита главно на заплатата си като щатен артист в спектакъл " София ". А, както знаем, заплатите в театрите са меко казано ниски. 

Зрителите са в неразбиране от решението на сценаристите да убият Радо. Той бе един от най-харесваните персонажи в сериала. Героят му събираше пред екраните доста почитатели и още повече последователки, които не могат да се примирят, че се разделят с него.

" С това решение сценаристите ще изгубят огромна част от аудиторията, изключително женската. Радо беше един от основните герои, няма да е същото без него. Уникален артист и персонаж беше Радо Андреев! Съжалявам, че го махнахте от сериала. Този мъж носеше харизма! Успех на артиста и нека скоро го гледаме в нов филм! ", разясняват фенове на формалната страница на сериала във Facebook.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР