Нова телевизионна война за зрители се подготвя още отсега между

...
Нова телевизионна война за зрители се подготвя още отсега между
Коментари Харесай

Нова връща ВИП Брадър. Отговаря на Сървайвър

Нова телевизионна война за фенове се приготвя още занапред сред Нова тв и бТВ.

Нова телевизия съществено обмисля да върне в ефира си своето най-популярно риалити „ ВИП Брадър ”. Така малкия екран ще отговори на завръщането на „ Сървайвър ” по бТВ, заяви „ Уикенд ”. Големият брат е единственото шоу, предавано в България, което може да се мери по рейтинг с конкуренцията на сървайвърите. Затова от следващата година то най-вероятно ще размени „ Игри на волята ”.

За момента „ Игри на волята ” прави идеална работа на Нова телевизия, постигайки добър рейтинг в конкуренция с „ Фермата ” на бТВ. Продуцентът Нико Тупарев към този момент направи два сезона на плажното шоу, снимани по родното Черноморие, и разгласи кастинг за участници в трето издание. То би трябвало да бъде снимано през лятото и излъчено наесен.

След като обаче от бТВ публично оповестиха, че връщат „ Сървайвър ” следващата година, в Нова са се мобилизирали да мислят за нови разновидности, с които да печелят фенове. „ Игри на волята ” прекалено много наподобява на шоуто за оцеляващи, само че не може да се похвали със същата известност. В момента, в който „ Сървайвър ” се завърне в ефир, се чака голям отлив в посока бТВ. Единственото несъмнено избавление за рейтинга на Нова ще бъде изпитаната марка на Големия брат, изключително във разновидността си с участници-звезди – „ ВИП Брадър ”.

Ако Големият брат се върне на екран, ще бъде 23-и в историята на риалитито в България. Пет от излъчените до момента сезони са общоприети – „ Биг Брадър ”, шест са от вида „ Ол старс ” – с разнообразни риалити звезди, 10 са вид „ ВИП Брадър ” – с известни персони, един е за фамилии. Водещ на всички сезони досега е бил Ники Кънчев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР