NOVA стартира пролетния телевизионен сезон с огромна преднина. Снощи медията

...
NOVA стартира пролетния телевизионен сезон с огромна преднина. Снощи медията
Коментари Харесай

NOVA е безспорен лидер в началото на пролетния телевизионен сезон

NOVA започва пролетния ефирен сезон с голяма преднина. Снощи медията излъчи първия епизод от юбилейното 10-о издание на хитовото шоу „ Като две капки вода “, който означи впечатляващ резултат. Според формалните данни предаването е гледано от над 41% от всички фенове в дейна възраст (18-49 г.), които въобще са гледали телевизия по това време. Регистрираният аудиторен дял е с 53% по-висок по отношение на този на втората телевизия в класацията:
 аудиторен дял NOVA
С величествен театър и непредвидени изненади бе обещано началото на обичаното шоу за фалшификати. В празничното издание на формата 10 известни персони ще провокират себе си с необикновени музикални превъплъщения - певиците Алисия, Анелия, Крисия, Мариана Попова, Есил Дюран и актьорите Александър Сано, Дарин Ангелов, Краси Радков, Моню Монев и Руслан Мъйнов. През цялото време на първия епизод „ Като две капки вода “ притегля нови фенове, като осъществяванията на Краси Радков и Анелия са гледани от повече от половината фенове в дейна възраст, които са били пред телевизионните екрани по това време.
 Като две капки вода NOVA
В четвъртък (17-и февруари, 20:00 часа) в ефира на NOVA се завръща най-романтичното предаване „ Един за различен “ с трети сезон, а идната седмица предстоят премиерата на новия български сериал „ Лъжите в нас “ (22-и февруари, 20:00 часа), стартът на четвъртия сезон на престъпната драма „ Братя “ (22-и февруари, 22:30 часа) и горещият риалити формат “Hell’s kitchen ” (25-и февруари, 21:00 часа)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР