Тази изнервеност, тази кална кампания, която виждате, е просто предсмъртният

...
Тази изнервеност, тази кална кампания, която виждате, е просто предсмъртният
Коментари Харесай

Христо Иванов: Тази кална кампания е предсмъртният писък на Пеевски

„ Тази изнервеност, тази кална акция, която виждате, е просто предсмъртният вик на господин Пеевски, тъй като от ден на ден ще излиза наяве, че с него на врата нито ГЕРБ, нито Движение за права и свободи ще могат законно и стабилно да упражняват властта в България, да образуват устойчиво държавно управление и да бъдат сътрудници на европейците. “

Това сподели депутатът от „ Продължаваме промяната – Демократична България “ (ПП-ДБ) и един от водачите в обединението Христо Иванов пред кореспонденти в Народното събрание. Той отговори на следващите офанзиви по негов адрес от страна на съпредседателя на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

Днешните думи на Пеевски били „ следващата конспирация “ и „ купища неистини “.

Припомняме, че съгласно лидера на Движение за права и свободи сътрудника му Христо Иванов бил споделил: " Аз желая да стана президент, нуждая се от поддръжката на Движение за права и свободи за това. Важно е да унищожавам Политическа партия и да бъда единствен водач на дясното, по-късно да мога да стана президент. Предлагам, господин Пеевски, Вие да бъдете министър председател ".

Иванов отговори на изказванията по този начин:

„...Г-н Пеевски няма да престане да ме нападна, тъй като съм очевидец на неговите извънредно унизителни опити, заставайки безусловно на четири крайници, да се моли на всички хора, които счита, че имат нещо общо и някаква връзка с Америка, по всевъзможен метод да излезе от листата на глобените по „ Магнитски “. В името на което и гласоподава промени в Конституцията, които в частта " Съдебна власт " разклащат неговия надзор върху правосъдната власт и са му неизгодни. Както го предупреждавах, той не излезе от листата по „ Магнитски “ и няма да излезе от списъка „ Магнитски “ и поради тази причина. Най-малкото, няма да стане министър председател на България в никакъв случай. И не може да стане министър председател на България и ще става все по-неудобен, в това число за тези, които го инсталираха в Движение за права и свободи. “

Христо Иванов, който е и водач на партия „ Да, България “, имал опция да се кандидатира за президент, само че отказал:

„ Мога да ви уверя, че в никакъв случай, нито за секунда не ми е минавало през разум да се кандидатирам за сходен пост. “

Според него обединението ПП-ДБ е постоянна, тъй като имала ясна проблема – Пеевски да не употребява повече власт.

Съпредседателят на Движение за права и свободи щял да продължи да го нападна, тъй като се чувствал използван и излъган в упованията си, че ще бъде изваден от листата „ Магнитски “.

По мотив публикувания през вчерашния ден запис с гласове на представители на партия „ Продължаваме промяната “ водачът на „ Да, България “ съобщи, че съставните обединения от обединението търсели сами по какъв начин да финансират предизборните акции.

Според Христо Иванов следва да се възвърне остарялата система за обществено финансиране на политическите сили, която била разрушена с помощта на „ ИТН “.

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР