Нова система за управление на опашките заработи в Центъра за

...
Нова система за управление на опашките заработи в Центъра за
Коментари Харесай

Нова система ускори работата на Центъра за административно обслужване на Община Русе

Нова система за ръководство на опашките проработи в Центъра за административно обслужване на Община Русе на площад „ Свобода “ 6

Тя цели да усъвършенства обслужването на клиенти, като се форсира работата на 10-те настоящи гишета. Новата облага ще насочва жителите към дадената услуга, която желаят да употребяват, като по този метод ще понижи скупчването на хора.

Системата за обслужване на чакащи клиенти съдържа потребителски терминал, оборудван с апарат за издаване на билети, високоговорител за оповестяване на идващия клиент, смесен екран, ситуиран на мястото за изчакване и екрани на всяко гише. В основаната зона за клиенти са инсталирани устройства, които осведомят потребителите за предлаганите услуги и ги насочват към съответното гише. Заявката на мечтаната услуга става посредством натискане на съответния бутон, като клиентът получава билет с следващ номер, изясняват от Община Русе.

Системата извежда и информация за даването на услуги за всяко работно място и дава предизвестие за постигане на сериозни точки на функционалност, което дава опция за бърза реакция – пренасочване към други гишета за обслужване и удължение на работното време.

На ден през Центъра за административно обслужване на Община Русе се обслужват приблизително по 200 индивида, които могат да се възползват административни услуги в областите „ Търговия, превоз и публични поръчки “, „ Общинска благосъстоятелност и наемни връзки “, „ Гражданско положение “ и „ Общо деловодство “.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР