Нова опасна мода в интернет е на път да превземе

...
Нова опасна мода в интернет е на път да превземе
Коментари Харесай

Внимание, родители! Нова опасна мода набира скорост в мрежата!

Нова рискова мода в интернет е на път да превземе света. В момента тя е публикувана единствено на територията на Китай. Местните медии не стопират да предизвестяват родителите да обръщат повече внимание на нещата, с които се занимават с децата им, откакто в последните седмици мрежата безусловно бе залята от фотоси на ръце с бродерии по тях.



Според една от водещите версии, рисковата мода е взаимствана от скандалната японска анимация Tokyo Ghoul, в която един от персонажите непрестанно покрива кожата си с шевове.



Лекарите предизвестяват, че сходна „ игра” може да бъде доста рискова, защото иглата може да инфектира кръвта и да докара до сепсис. Въпреки това шиенето по кожата интензивно се популяризира в обществените мрежи. Младите не стопират да се хвалят с творбите си от цветни конци, пробвайки се да надминат другите по въображение.



Привържениците на рисковата мода не се лимитират единствено до повърхността на дланите и употребяват всички елементи от тялото –пръстите, стъпалата, даже и устните.



Новата мода тормози освен родителите, само че и управляващите. Те считат, че тя е обвързвана с популяризацията на „ Синия кит” и се пробват да пресекат всевъзможни опити за разпространяването й.



Вече има и един задържан младеж, който е упрекнат в екстремизъм.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР