Нова оферта за закупуване на е изпратена малко преди крайния

...
Нова оферта за закупуване на е изпратена малко преди крайния
Коментари Харесай

Нова оферта за Челси на стойност 4,25 милиарда

Нова оферта за закупуване на е изпратена малко преди крайния период. Тя е на британския предприемач Сър Джим Ратклиф и е на стойност 4,25 милиарда лири. Той е провел диалог с президента на лондончани Брус Бък през вчерашния ден и през днешния ден публично е изпратена офертата.

69-годишният Ратклиф имаше предпочитание да закупи клуба още през 2019 година Тогава това не се случи и той закупи френския клуб. Говорител на Ратклиф удостовери за интереса на английския магнат към.

British businessman Jim Ratcliffe has made a £4.25 billion ($5.3 billion) offer to buy Premier League club Chelsea, his company Ineos said on Friday
— AFP News Agency (@AFP)
“Изпратихме оферта тази заран ”, съобщи самият Ратклиф пред “Таймс ”. - Ние сме единствената английска оферта. Мотивите ни са просто да се опитаме да изградим един доста добър клуб в Лондон. Нямаме претекстове, свързани с облаги, тъй като печелим парите си по други способи. ”

След новата оферта сега има три разновидността за нов притежател на Челси, откакто консорциума към американския вложител Стив Палиука е изнемощял от конкуренцията. От клуба се надяват договорка да има до края на май. След довеждане докрай на процедурата държавното управление би трябвало да утвърди продажбада и да издаде нов лиценз на клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР