Нова любовна драма настъпи в отношенията на попфолк дивата Мария

...
Нова любовна драма настъпи в отношенията на попфолк дивата Мария
Коментари Харесай

След скандалите: Мара Отварачката проговори за развода си с Миро

Нова любовна драма настъпи в връзките на попфолк дивата Мария и мъжа й! Секси миньончето май отново се е скарало злокобно със брачен партньор №3 Мирослав. И всички побързаха да я разведат.

Според мълвата Отварачката дефинитивно, твърдо и изрично ще бие шута на предприемача. Мария даже е почнала да разчиства живота си от Миро - премахнала е всички техни общи фотоси от обществената мрежа. В интернет пространството пък Мара към този момент не се показва с семейството на Миро - Соколова, а с моминската си Кирова.

Самата Мария не пожела да разяснява дали имаме вест и тя още веднъж ще бъде свободна. Но и не отхвърли спекулациите, че с брака й с Мирослав е свършено.

" Не разясня персоналния си живот. Благодаря въпреки всичко. Ще запазя всичко за мен. Това е мое право ", сподели пред " България Днес " Мария във връзка информацията, че се развежда.

Не за първи път силиконовата бомба заличава всички връзки в мрежите, които я свързват с Миро. Най-вероятно двойката още веднъж е имала бурна препирня между тях и това е довело до фрапантната мярка.

Чалга фурията се омъжи за предприемача преди 2 година на скромна гала. През предходната година даже загатна, че със Соколов мислят за общо дете. Мария има едно от първия си брак - 15-годишната Марая. А Миро има 2 - плод на любовта му с някогашната му брачна половинка Вая.

Животът на певицата й избраника й обаче е като турски сериал - цялостен с обрати, кавги, раздели, закани, побой, а най-после пояснения в обич.

Само преди 9 месеца Мария заведе дело против законния си брачен партньор и изиска бракоразвод. Причината - побой от негова страна.

Според близки до Мария офанзивата над миньончето е станал на 21 март в жилището им в София след спор, който бил предизвикан от мощната ревнивост на Мирослав Соколов. Той си изпуснал нервите, блъснал Мария и напуснал дома им. Тогава певицата подала сигнал в полицията, а по-късно си извадила здравно.

Пред униформените, пристигнали на сигнала от певицата, певицата разказала, че и различен път ревностният й брачен партньор й е посягал. Пред магистратите Мария разкри, че Миро е насочил револвер към главата й. Това се случило през септември 2021 година, или 2 месеца преди да се оженят.

Не бяха минали и две седмица от случая, в който Отварачката яде плесници, и силиконовата бомба се върна при мъжа си.

Мария призна тогава, че постоянно блъскала и драскала мъжа си като израз на обич. Мирослав също я удрял, само че от обич. Двамата обичали по-грубата игра.

" Оказа се, че елементарно прощавам, когато обичам ", сподели още Мария.

Ако бракът й с Мирослав завърши, това ще е следващият удар на любовния фронт за Отварачката. Както към този момент стана ясно, Мария три пъти минава под венчилото. Преди да се врече във честност на Соколов, миньончето на фолка бе омъжена за различен предприемач - милионерския правоприемник Християн Гущеров. Бракът им обаче не потръгна, изкараха едвам две години като законна двойка и наследникът на някогашния народен представител изиска бракоразвод.

" Мария не желае фамилен живот, тя избира разголения живот. Всичко това се натрупа и взех решение да подхваща тази крачка. Прецених, че моето име не се свързва с нещата, които тя прави ", изясни тогава Гущеров.

С първия си мъж - Димитър Андонов, от който е рожбата й Марая, Мара също има кавги. Според слуховете предприемачът изневерил на Отварачката и това поставило завършек на връзката им.

Ако обичаният мъж ми изневери с някоя жена и аз схвана, присъдата е гибел! Еднозначно! ", изрично съобщи преди месеци Мария, запитана какво би се случило, в случай че хване на шаблон индивида до нея.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР