Нов вариант на беше открит в Италия. Тревожната мутация вече

...
Нов вариант на беше открит в Италия. Тревожната мутация вече
Коментари Харесай

Нов опасен вариант на коронавируса откриха в Италия

Нов вид на беше открит в Италия. Тревожната разновидност към този момент е кръстена нигерийска и е била открита в северния град Бреша, оповестява Българска национална телевизия.
За момента обаче не са известни повече детайлности. Заради името се допуска се, че разновидността е открит у дошъл от Нигерия пациент. Според учени сегашните ваксини може и да не са ефикасни против новия вид.
 Учени: Антителата против южноафриканския вид на COVID-19 пазят от другите разновидности Учени: Антителата против южноафриканския вид на COVID-19 пазят от другите разновидности
Изследване в Република Южна Африка откри, че антителата против преобладаващия в страната вид на ковид предотвратяват заразява...
Бреша беше изключително изумена от вируса напролет на предходната година. Сега броят на инфектираните там още веднъж пораства и това води до усилване на крантинните ограничения. Специалистите в Италия приказват за настъпваща трета вълна на пандемията. В тази връзка по-рано през днешния ден стана ясно, че Италия до след Великден.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР