Нов скандал около плажа „Корал”. От сдружение „Да запазим Корал”

...
Нов скандал около плажа „Корал”. От сдружение „Да запазим Корал”
Коментари Харесай

Нов скандал около плажа „Корал”

Нов скандал към плажа „ Корал”. От съдружие „ Да запазим Корал” подадоха тъжба за над 1 милиард евро в Комисията за отбрана на персоналните данни. Причината – предизвестие за сложени фотокапани по пътя за плажа.
Фотокапани на плаж „ Корал ” – снимат туристите Охранителите настояват, че имат право на видеонаблюдение
От няколко дни до надписа, че е позволено прекосяването единствено на пешеходци до плажа е подложен и различен – „ Внимание, фотокапани!” Това значи, че всеки, който мине около терена, може да бъде сниман.
Никой до в този момент не е виждал самите устройства, които снимат. На питане на bTV от фирмата-собственик на земята дадоха отговор, че охранителната компания, която са наели, е премахнала знака”. Днес знакът стоеше – предупредителни табели има на няколко места по пътя за плажа.

От охранителната компания са безапелационни, че имат право да поставят камери. Само по този начин можели да спрат унищожаването на оградата.

Очаква се десетки хора ще се съберат на плажа „ Корал”, с цел да честват Джулай тази събота. Фирмата-собственик на земята към този момент е предизвестила полицията за това.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР