Нов опит да свали властта предприема опозицията в лицето на

...
Нов опит да свали властта предприема опозицията в лицето на
Коментари Харесай

БСП с нов опит да събори властта

Нов опит да смъкна властта подхваща опозицията в лицето на Българска социалистическа партия. Социалистите публично оповестиха, че внасят следващ избор на съмнение поради неуспеха на държавното управление в региона на националната сигурност и защитата.

Това стана ясно по време на конференция в централата на партията. " Въпреки гръмко декларираните обещания в изискванията на една геополитическа неустойчивост и препламващи спорове, рисковете за сигурността порастват ", аргументираха се от Българска социалистическа партия. 

Депутатът Румен Гечев съобщи, че от Българска социалистическа партия желаят България да има мощна войска, изключително в развиване на събитията в Украйна и Близкия изток.

" За огромно страдание десетилетия към този момент наред българската войска, Висш съдебен съвет и сухопътните и военноморски сили не се намират в положението, в което ние българите бихме желали да бъдат ", уточни той. Той разяснява още, че се сключват контракти, които съгласно него са извънредно неизгодни и пагубни за обособените войски на България.

От Българска социалистическа партия се оповестиха срещу финансирането на непознати богати страни. " Не можем да оставим армията да деградира. В момента нямаме нито пари, нито самолети ", разясниха алените. 

" Сега държавното управление на сглобката желае да прокара нова договорка на същата стойност като за самолетите - 1,5 милиарда $, в случай, че 2019 българската страна преведе тази сума, само че все още България към този момент не е получила нито един аероплан. 1,5 милиарда се употребяват от Съединени американски щати и по настоящите лихви това прави, че за сметка на България те ще си спестят 200 милиона щатски $ ", припомниха от Българска социалистическа партия. 

Атганас Зафиров акцентира, че след съвещания с Има Такъв Народ и Възраждане е признат краен текст  на претекстовете.

" Има Такъв Народ са съгласни незабавно да внесем тези претекстове по вота и да предизвикваме подобен избор. От " Възраждане " за жалост получихме отвод с претекст, че по време на акция не трябва да се прави подобен избор. Тогава поражда разумния въпрос за какво самите те повдигнаха избор на съмнение в бранш енергетика по време на акцията. Енергетиката може да е съставен елемент от националната сигурност ", акцентира Зафиров. 

" Получихме от тях един, единствено един образец с подписи, при нужни три, с цел да бъде импортиран в Народното събрание. Става ясно, че има на процедура единствено една декларативна поддръжка, а в действителност отвод от такава и демонстрация на тънки политически сметки. С отхвърли си да поддържат вота, на процедура по този метод " Възраждане " пазят държавното управление и му дават късмет с всеки минал ден да вреди на българските ползи, като задълбочава разделянето в обществото ", сподели още Зафиров. 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР