Носителят на Златната топка за рекорден осми път Лионел Меси

...
Носителят на Златната топка за рекорден осми път Лионел Меси
Коментари Харесай

Меси обяви: Приключих с европейския футбол


Носителят на " Златната топка " за рекорден осми път Лионел Меси даде дълго любопитно изявление пред френския " Екип ".

Меси разяснява спекулациите към бъдещето си през миналото лято:

" Можех да се върна в Барселона, само че това не се случи. Беше сходно на напускането ми през 2021 година Мислех за завръщането си в Барса, за живота си там, за пенсионирането си там, както постоянно съм желал, само че... това не беше допустимо. Затова взехме решение да дойдем в Интер (Маями).

Имах доста предложения на масата, в действителност доста разнообразни, в това число няколко европейски клуба и Саудитска Арабия, само че взехме решение да дойдем в Маями и това е решение, от което сме удовлетворени, усещаме се добре тук ".

Аржентинската легенда дава отговор и на въпрос дали има късмет да премине в този момент чартърен в Барселона или в някой различен европейски тим: " Не, няма късмет. Изобщо не. Европейският футбол е затворена страница за мен. Благодарение на Бога имах изключителна кариера в Европа и завоювах всичко, за което съм мечтал. Разбира се, ще ми липсват Шампионската лига и Ла Лига, това са мачове с необикновен привкус, само че аз се завоювах от тях, доколкото можах, тъй че не се усещам отчаян. Сега, откакто взех решение да дойда в Съединени американски щати, не мисля, че в миналото ще се върна към играта в Европа ", споделя Меси.
 УЕФА удостовери наложената санкция на Барселона
УЕФА удостовери наложената санкция на Барселона

финансовата глоба за клуба остава

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР