Носителят на Златната топка за 2007 г. и полузащитник на

...
Носителят на Златната топка за 2007 г. и полузащитник на
Коментари Харесай

Кака се сбогува с "Орландо сити" и каза, че футболът вече не му носи забавление

Носителят на " Златната топка " за 2007 година и полузащитник на " Орландо сити " Кака изигра последния си мач за клуба. 35-годишният бразилец няма да продължи контракта си с отбора от американската Мейджър лийг сокър (МЛС), който изтича в края на годината.

" Днес беше специфичен ден за мен, тъй като си припомних последните три години и всичко, което се случи в този град и с клуба. Искам да изразя благодарността си към вас ", съобщи някогашният състезател на " Милан " и " Реал " (Мадрид) след загубата с 0:1 от " Кълъмбъс крю ".

Кака няма да пътува за последния дуел от постоянния сезон против " Филаделфия юниън ". " Орландо " е десети в Източната конференция и няма късмет да взе участие в плейофите на шампионата.

" Не усещам развлечение към този момент, когато играя футбол. Чувствам болежка след всеки мач. Тялото ми не се устоя на натоварването и на 35 години е доста мъчно да се възвръщам ", сподели Кака и загатна за отричане.

True love from our Captain. #ThankYouKakapic.twitter.com/DMBLveTLNu
— Orlando City SC (@OrlandoCitySC) 15 October 2017

Най-вероятно Кака ще се завърне в Бразилия, където живее фамилията му. Полузащитникът добави, че има потребност от ново предизвикателство в живота си.

" Семейството е доста значимо за мен. Да пребивавам в друга страна, надалеч от децата ми, е нещо, което би трябвало да уравновесявам по-добре. Мисля, че това, от което нуждая се, е ново предизвикателство и мотивация ", сподели още Кака.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР