Носителят на 20 титли от Големия шлем Роджър Федерер изненада

...
Носителят на 20 титли от Големия шлем Роджър Федерер изненада
Коментари Харесай

Роджър Федерер изненада неприятно феновете си и организаторите на Ролан Гарос

Носителят на 20 трофеи от Големия шлем Роджър Федерер изненада неприятно почитателите си и уредниците на „ Ролан Гарос “. След като победи германеца Доминик Кьопфер със 7:6 (5), 6:7 (3), 7:6 (4), 7:5 за 3:39 часа и се класира за осминафиналите, швейцарецът разгласи, че може да приключи присъединяване си в Откритото състезание на Франция.

„ Трябва да взема решение дали ще продължа напред или натоварването ще ми пристигна повече. Може би в този момент е идеалният миг, с цел да си умря. През тази година няма да има седмица пауза сред „ Ролан Гарос “ и шампионата в Хале. Затова е нужно да преценява кое ще е по-добре за подготовката ми за присъединяване на „ Уимбълдън “. В Париж се постанова да правя оценка физическото си положение след всеки мач, по какъв начин се усещам аз и какво е ситуацията с коляното ми. “

„ На тренировки не съм играл спаринги по 2:30 или 3:30 часа. От позиция на настоящето ми положение за мен не е обикновено да заставам на корта по три часа и половина. Могат да ме схванат единствено тези, които са претърпели интервенция като моята. Би ми се желало да бъда на мястото на Рафа или Новак, които може да си разрешат да мислят: „ Чувствам се чудесно и в случай че играя добре, ще печеля “. Аз сега обаче нямам сходно чувство. Намирам се в предварителен стадий и е доста значимо да не позволявам изтощеност “, съобщи 39-годишният Федерер.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР