Носителките на титлата Мис България“ не само са красиви, но

...
Носителките на титлата Мис България“ не само са красиви, но
Коментари Харесай

Топ 5 на най-яките тела на Мис България

Носителките на купата „ Мис България “ освен са красиви, само че и е желателно да имат изящни безупречни тела. За страдание, след спечелването на короната не всяка от миските съумява да резервира съвършените си форми. За последните 30 години с корона се окичиха доста хубавици, а ето и кои от тях читателите на Show.bg класираха като най-секси.

Теодора Бургазлиева

На Мис България 2002 несъмнено има защо да й се завиди. Перфектната й фигура се дължи на упорити тренировки и… прекрасен живот. Преди няколко години Бургазлиева се реалокира да живее в Калифорния дружно със фамилията си и непрекъснато разводнява мрежата с екзотични фотоси. Че кой пък пълнее при непрекъсната температура на въздуха – 35 градуса?!

Венцислава Тафкова

Венцислава Тафкова е една от най-младите миски, спечелила короната на Мис България единствено преди 2 години. В Инстаграм тя не се свени да демонстрира прелестите си и стройното й тяло постоянно провокира сластни мнения. Любопитна детайлност е, че Мис България 2020 не съблюдава никакви диети, даже в противен случай – твърди, че си похапва от всичко по доста! Дай боже всекиму!

Наталия Гуркова

Въпреки своите 44 години, вдовицата на Джордже Михалевич към момента може да скрие короната на доста от младите миски. Мис България 1998 е считана за една от най-поддържаните родни хубавици, а да не забравяме, че има и две деца. Евала!

Нанси Карабойчева

За разлика от останалите миски, Нанси Карабойчева не постоянно е била с съвършени форми. Тя даже бе много подлага на критика, че няма съвършеното тяло на една Мис България. Няколко години откакто завоюва купата през 2013-а, Нанси се зае с усилени тренировки и строги диети, с които извая тяло на богиня. Днес е майка на две момчета и бременностите й не съумяха да скапват фигурата й.

Ромина Андонова

Съпругата на Дарко Тасевски постоянно е била в безупречна форма. Спечели купата през 2010 година, 34-годишната чародейка има три деца и към този момент мисли за четвърто. Спортната й фигура обаче си е непокътната, с помощта на доста тренировки и диетичен режим.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР