Нощните клубове и музикалните фестивали често са проверявани от полицията

...
Нощните клубове и музикалните фестивали често са проверявани от полицията
Коментари Харесай

“Сън“ за Слънчев бряг: Пиячка, дрога и...

Нощните клубове и музикалните фестивали постоянно са проверявани от полицията за опиати и нарушение на реда. Хиляди фенове на разюздани празненства от Англия, търсещи евтина пиячка, дрога и проститутки, наводняват Слънчев бряг – място, оповестено за „ новия Магалуф “, написа английският в. „ Сън “. Разположен на българското черноморско крайбрежие, курортът е прочут с дивия си нощен живот и водни спортове, които притеглят пиещи туристи в търсене на празненство почивка.

Британците, които са работили в развратния балкански курорт през лятото, описват, че са ставали очевидци на необикновено диви изцепки, в това число групово събличане, побои на публични места и откачени разгулен изстъпления. Половин литър бира може да се купи за по-малко от паунд в курорта, а двама души могат да вечерат с включена бутилка вино за към 20 паунда, прецизира „ Блиц “.

23-годишният Джон Магилтън от Уелс споделя: „ Виждал съм хора да заспиват в клубовете и на странни места, както и да си изклълчват и чупят краката или да си порязват краката на стъкла до момента в който се разхождат по улиците без обувки. Можете да танцувате голи на бара, а от време на време голи хора изпадат от там, което е много необичайно, само че това беше част протичащото се в клуба, в който работех “.

„ Момичета и момчета се посочваха голи, споделяха, че част от мотото им е „ единственото място, където е позволено да танцувате голи на бара ". В един миг танцувате, а на идващия поглеждате нагоре и там има някой гол “, прибавя той.

Специално издигнатият актуален курортен град Слънчев бряг има основна улицата, която е препълнена от клубове, казина, заведения за хранене и питейни заведения. Тази година курортът е налазен от секс труженички, за които е известно, че са хвърлили око на младите британци.

Проституцията не е противозаконна в Бълария, с изключение на в проведените обществени домове, само че се смята, че е обвързвана с подземния свят в страната. Министерството на външните работи (на Великобритания) е издало предизвестие към британците, посещаващи региона това лято, които могат да влязат в контакт с продажница. Там се споделя: „ Получили сме многочислени недоволства за обири и набези над английски жители от проститутки и техните охранители. Избягвайте зоните, където работят проститутки, в това число паркинги, плажа, неприятно осветени зони и зони с шубраци и дървета. Туристите стават жертва на стриптийз клубове със повишени цени и са заплашвани с принуждение, в случай че не желаят да платят “.

Миналата година 281 000 британци са посетили страната. Мнозина от тях са отишли непосредствено в Слънчев бряг, наименуван „ новия Магалуф “ поради ситуацията. Правителството на страната разгласи „ война на шума “ в опит да обуздае пияните туристи през 2017 година.

Нощните клубове и музикалните фестивали постоянно са проверявани от полицията за опиати и нарушение на реда. Някои от тях даже са анулирани или затворени, приключва английското издание.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР