Нощен клуб в Прага "нае" робот от автомобилната индустрия за

...
Нощен клуб в Прага "нае" робот от автомобилната индустрия за
Коментари Харесай

Нощен клуб в Прага "нае" робот за диджей

Нощен клуб в Прага "нае " робот от автомобилната промишленост за диджей, съобщи "Ройтерс ", представена от Българска телеграфна агенция

Роботът има формата на гигантска ръка, която приключва с пинсета. Той си поделя отговорностите в заведението с човек, отговарящ за програмирането му, при почасови смени всяка вечер към този момент три седмици.

"Хората се вълнуват за робота, тъй като не са виждали нищо сходно в Европа, а не съм сигурен дали има въобще подобен в света ", разяснява шефът на клуба Адам Липшански.

Диджеят робот беше основан, откакто от управата на нощното заведение разпоредиха задачата на компания за произвеждане на роботи. Той има специфичен програмен продукт, който му оказва помощ при подбора на песни, и е инсталиран на платформата над дансинга в клуба. Устройството избира дискове от поставката, ситуирана наоколо, и ги слага на пулта пред себе си. То може да прави скречове и да танцува.

Докато някои от клиентите се радват на старанието на робота, други не са толкоз удовлетворени.

"Не го одобрявам. Той не може да почувства на какво желаят да танцуват хората. Няма страст зад музиката. Когато има човек, той знае по какъв начин да забавлява другите ", сподели 24-годишната туристка от Мексико Марсия Лопес.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР