Нормално, с превалявания, с променлива облачност, градушки няма да има.

...
Нормално, с превалявания, с променлива облачност, градушки няма да има.
Коментари Харесай

За Сидеров времето при Обединени патриоти е с превалявания, коментира теглото на Каракачанов

Нормално, с валежи, с променлива облачност, градушки няма да има. Така водачът на " Атака " Волен Сидеров разяснява каква е съгласно него обстановката в така наречен дребна коалиция на " Обединени патриоти ".
Не съм казвал, че имам желание да скапвам властовата настройка, сподели още Сидеров и изясни, че остава във властта, тъй като можел най-малко нещо да придвижи, другояче в съпротива - нула.
На въпрос дали има резултат, когато Сидеров изиска нещо, той отвърна, че дали има или няма резултат няма значение, бил задължен да го каже. Става въпрос за поисканата от " Атака " оставка на Красимир Каракачанов – поради изхарчени милиони за защитата на " София прайд ". Той дава отговор за Министерство на вътрешните работи, той е силов вицепремиер – какъв брой струваше защитата за един гей церемониал, настоя водачът на " Атака " без да разяснява за какво има потребност от защита, а единствено попита – от кого биват защитавани. Освен това, Сидеров посочи, че бил желал и оставката на вътрешния министър Младен Маринов, когато имало мотиви, откакто беше запитан за какво в този момент не я желае. " Ако по този начин не престават да ме ядосват, ще би трябвало да се явя за кмет на София ", съобщи водачът на " Атака " и добави: " Да не забравяме, че Борисов преди време потегли към премиерския пост като кмет на София, може и моят път да е подобен ".
Сидеров дефинира като другарска рецензия и здравословен съвет думите си за наднорменото тегло на Красимир Каракачанов . Предвиждах експерт по хранене, с цел да може Каракачанов да се яви на парламентарните избори през 2017 година в по-добра форма, само че той отхвърли, продължи водачът на " Атака " пред Нова телевизия, а по думите му той събрал тази коалиция ( " Обединени патриоти " ), бил ѝ родител.
Все още стои паричната премия, която разгласих, в случай че някой ни покаже персонална подигравка от страна на " Атака " към Вътрешна македонска революционна организация, продължи Сидеров. Той счита, че от Вътрешна македонска революционна организация са гневни, тъй като по " Алфа " посочили по какъв начин 2014 година Ангел Джамбазки казвал за Крим, че е съветски, а 2015 година, в Европейския парламент, говорел за противозаконна анексия. В предишното съм имал 20 пъти по-добри резултати от Вътрешна македонска революционна организация, добави Сидеров и посочи, че самодоволството от изборните резултати на Вътрешна македонска революционна организация е нездравословно.
Ако ще гледаме цигански секции, Вътрешна македонска революционна организация ще има доста сериозен цигански избор в миг, в който ромите бяха доста съществено обиждани от водача на Вътрешна македонска революционна организация, акцентира водачът на " Атака ". Възможно е в Ямбол да са ни подкрепили, не съм гледал резултатите, имам почитатели там, другари от оркестъра, заключи Сидеров.
Лидерът на " Атака " не пропусна да повдигне въпроса с американските бази и за какво не са плащани такси. Той видя с този въпрос опция да желаяме да ни подарят F-16, а не " да ни дерат кожите ”, откакто сме им евроатлантически сътрудници. " Която и да желаете страна има стотици изтребители, ние с 8 ще цъфнем и ще вържем. Това е една сделка-жест към Съединени американски щати ”, счита Сидеров. Той сподели и, че " имаме сътрудници, които отварят 4000 работни места в Съединени американски щати ", вместо в България. Сидеров обаче отхвърли позицията му да е обвързвана с потоци от рубли.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР