Нормално и спокойно е започнал изборният ден в Пазарджишко. До

...
Нормално и спокойно е започнал изборният ден в Пазарджишко. До
Коментари Харесай

Изборите в Пазарджишко започнаха спокойно и нормално

Нормално и умерено е почнал изборният ден в Пазарджишко. До момента няма подадена информация за неотворили в точния момент секции, нито за други проблеми, оповестиха от РИК. В района през днешния ден работят 379 места за гласоподаване, като в 321 от тях жителите ще могат да упражнят правото си на избор с машини. Те са доставени през вчерашния ден и са тествани. Фирма „ Сиела Норма “ дава отговор за техническата им поддръжка, а при зародили проблеми може да се търси подпомагане на телефон 0700 15 016. На уеб страницата на Община Пазарджик са оповестени и другите значими контакти за информации и подаване на сигнали в изборния ден.

За пръв път вотът се организира в епидемиологична конюнктура, което наложи откриване на спомагателни секции. Такива ще има в КОВИД-отделенията, преносима за хората под карантина, в старческите домове.

По последна информация включените в изборните описи от района са малко над 241 100 индивида. До последно обаче ще може да се дописват имена поради усложнената обстановка към ковид.

Около 600 служители на реда дават отговор за реда в изборния ден. Те ще бъдат пред всяка секция и разполагаем на жителите и членовете на комисиите при възможни проблеми. Освен нормалните си отговорности ще се грижат за спазването на отдалеченост. И през днешния ден бул. „ България “ от общината до читалище „ Виделина “ остава затворен за коли, напомнят от полицията.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР