Nomadland e далеч от бляскава холивудска продукция с много звезди

...
Nomadland e далеч от бляскава холивудска продукция с много звезди
Коментари Харесай

Какво прави една жена, когато изгуби дома си

Nomadland e надалеч от блестяща холивудска продукция с доста звезди и специфични резултати. Но сигурно е филм, който чакаме с неспокойствие при започване на 2021 година, тъй като по някакъв метод отразява вярата, че и след най-тежките събития в живота ни може да пристигна нещо хубаво.

Лентата на Клои Жао е друга от обичайните киноистории и с друго - огромна част от хората, които среща и с които поддържа връзка основната героиня по пътя си, са действителни хора, а не артиста.

А тя е Фърн - жена, чийто фамилен бизнес в Невада банкрутира по време на финансовата рецесия от 2007 година Останала без дом, тя потегля с кемпера си из американския запад и изследва живот, който е надалеч от обичайния за американците.
 Макдормънд в

Макдормънд в "Три билборда отвън града "

Франсис Макдормънд е в ролята на Фърн, а ние знаем, че от нея не можем да чакаме нищо друго, с изключение на великолепно потапяне в ролята. Достатъчно е да си я напомним във " Фарго ", " Олив Китридж ", както и " Три билборда отвън града ", за който тя получи " Оскар " за основна женска роля.

Nomadland се чака да излезе на огромен екран през февруари 2021 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР