Nokia X30 5G може да е първият смартфон на Nokia,

...
Nokia X30 5G може да е първият смартфон на Nokia,
Коментари Харесай

Nokia X30 с Android 14 се появи неочаквано в Geekbench, a Nokia XR21 5G получи актуализация на сигурността

Nokia X30 5G може да е първият смарт телефон на Nokia, който ще получи Android 14. HMD Global към момента не е предоставила публично удостоверение за разпространяването на Android 14 в смарт телефоните Nokia, само че Nokia X30 5G към този момент се появи в Geekbench с Android 14.

Вижте скрийншота по-долу от базата данни за бенчмаркинг:

Освен това, Nokia Mobile към този момент е разширила разпространяването на декемврийската актуализация за сигурност 2023 до Nokia XR21 5G. Актуализацията за сигурност носи единствено кръпката за Android за месец декември. Размерът на актуализацията за Nokia XR21 5G е 98,99 MB. Ще бъдете подканени да изтеглите тази актуализация или можете да ревизирате, като отидете в Настройки и потърсите систематични актуализации, а по-късно като ревизирате за актуализацията.

Ето какво съдържа декемврийската актуализация за сигурност, както е посочено от Гугъл на формалната страница на бюлетина за сигурност:

Най-сериозният от поправките е сериозна накърнимост на сигурността в систематичния съставен елемент, която може да докара до отдалечено осъществяване на код, без да са нужни спомагателни привилегии за осъществяване. За употребата ѝ не е належащо взаимоотношение с потребителя. Оценката на сериозността се основава на резултата, който експлоатирането на уязвимостта вероятно би имало върху засегнатото устройство, при изискване че смекчаващите ограничения за платформата и услугите са изключени за задачите на създаването или в случай че бъдат сполучливо заобиколени.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР