Nokia Corp. обяви в четвъртък, че ще си партнира с

...
Nokia Corp. обяви в четвъртък, че ще си партнира с
Коментари Харесай

Nokia става партньор на Google в разработване на 5G облачна мрежа

Nokia Corp. разгласи в четвъртък, че ще си партнира с поделението на Гугъл LLC за (Google Cloud) за взаимно създаване и продажба на облачна съществена инфраструктура и мрежови функционалности за доставчиците на информационни услуги (CSP), съобщи БНР.

Съгласно изискванията на съглашението, финландската телекомуникационна компания ще даде своите съществени мрежови артикули, до момента в който ще даде своя, машинно образование и аналитични технологии, за те да бъдат комбинирани в по-всеобхватно и интегрирано предложение, като всички те ще работят на платформата Anthos на Гугъл.

Anthos е управляема платформа за приложения, която уголемява облачните услуги на Гугъл и инженерните практики, тъй че да може да се модернизирате приложенията по-бързо и да се установите оперативна поредност в тях.

" е разчувствана да работи с в услуга на нашите клиенти, както на CSP, по този начин и на субектите, с цел да даде избор и независимост за пускане на натоварвания на място и в обществения облак. Функциите и автоматизацията в облака ще дадат опция за нова еластичност и приложимост в 5G ерата ", декларира в прессъобщение основният механически шеф на Nokia Рон Хаберман.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР