Nissan разпространи първите изображения на интериора на изцяло новото поколение на хитовия

...
Nissan разпространи първите изображения на
интериора на изцяло новото поколение на
хитовия
Коментари Харесай

Лукс и технологии в интериора на изцяло новия Nissan Qashqai

Nissan популяризира първите изображения на интериора на напълно новото потомство на хитовия си модел Qashqai, който ще забележим през пролетта на идната година.

Новият Nissan Qashqai дава обещание да предложи на бъдещите си притежатели значително по-луксозен и високотехнологичен интериор, включително HD екрани, 10.8-инчов прожекционен head-up екран, система за безжично зареждане на телефон (15 w), набор системи за сигурност от семейството Nissan Intelligent Mobility, ергономични седалки с масахна функционалност с три стратегии, нови материали и цветове, както и множество нови дизайн и стилистични решения.

ще предложи и по-добри решения за съгласуваност, с бордова wi-fi система, позволяваща достъп до интерен на до седем устройства, приложение за мобилни телефони NissanConnect Services, съвместима с Android Auto® и Apple CarPlay® бордова система с 9-инчов екран, нов 12.3-инчов TFT екран, интеграция на Гугъл Assistant и Amazon Alexa, и други.

От Nissan анонсират, че товата генерация на Qashqai ще предложи и по-удобна подиция за водача и неговите спътници, като последните ще могат да разчитат на увеличен шир, както в региона на краката, по този начин и на главата. Налични също така са и нови, както и усъвършенствани, решения за депозиране на дребни предмени във вътрешността на автомобила.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР