На 11 май германският пистов отбор Harley-Davidson ще се състезава

...
На 11 май германският пистов отбор Harley-Davidson ще се състезава
Коментари Харесай

Harley-Davidson се състезава в German Endurance Cup

На 11 май немският пистов тим Harley-Davidson ще се състезава със своите Performance Baggers и Hooligan Bikes в 4-часовото съревнование на Nürburgring, втория кръг на German Endurance Cup (DLC).

С Тило Гюнтер, Андреас Шефер, Ив Грунд, и Кристоф Лиеч, шефът на екипа на H-D Андре Ягер има четирима опитни водачи на старт. Техните машини се състезават в класа супербайк, в който са позволени дву- и трицилиндрови мотори над 1000 кубика и с най-малко 90 к.с. със задвижване на задното колело.

В допълнение към пистовите разновидности „ Lap Record “ и „ Plan B “, които са основани на моделите Sportster S и Pan America 1250 и са модифицирани от Harley-Davidson Германия, „ Lil Baggy “ и „ From Road to Race “ ще бъдат на старта от Harley-Davidson Rhein-Neckar, както и Harley-Davidson Düsseldorf.

Германският пистов тим Harley-Davidson ще бъде изправен пред нови провокации с напредването на сезона. Феновете на марката и почитателите на надпреварите на две колела могат да намерят информация за събитието в обществените медийни канали на Harley-Davidson Германия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР