Rolls-Royce постави началото на нова глава в историята на първия

...
Rolls-Royce постави началото на нова глава в историята на първия
Коментари Харесай

Rolls-Royce представи Cullinan Series II

Rolls-Royce сложи началото на нова глава в историята на първия по рода за компанията суперлуксозен SUV модел- Cullinan, с анонсирането на неговата нова версия- Cullinan Series II.

От Rolls-Royce споделят, че Cullinan Series II идва като отговор на непрестанно изменящите се стремежи и упования на клиентите в първокласния сегмент, като дава обещание редица съществени промени, главно свързани с интериора. Там екипът на марката е обърнал още по-голямо внимание върху материалите и детайлите, навлизайки до невиждани досега равнища на детайлност и направа.

Едно от доказателствата за горното изказване можем да открием в новото осъществяване на седалките и по тъкмо върху тяхната перфорирана тапицерия с до 107 000 дупки, както и при Duality Twill интериорната тапицерия, която може да бъде изпълнена с до 2.2 млн боцкам и до 11 благи (почти 18 км) конец.



" През 2018 година, Cullinan прерамкира суперлуксозното шофиране, давайки опция на клиентите на Rolls-Royce да се насладят на присъщото за марката magic carpet пътно държание без значение от терена и във всяко кътче на света ", споделя Крис Браунридж, изпълнителен шеф на Rolls-Royce Motor Cars. " През шестте години от този момент Cullinan притегли напълно нови групи клиенти към Rolls-Royce и радикално промени усещанията за това какво съставлява автомобилът Rolls-Royce, и какво може да значи той за неговия притежател. Cullinan Series II е основан, с цел да надгражда този триумф. Чрез консолидиране на нови технологии, нови материали, подробно премислени актуализации на дизайна и новаторски благоприятни условия за себеизразяване посредством Bespoke, ние резервираме всичко, което клиентите ни обичат в този автомобил, гарантирайки неговата непрестанна прелест ".

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР