Скот Мактоминей е най-добрият играч на Манчестър Юнайтед този сезон

...
Скот Мактоминей е най-добрият играч на Манчестър Юнайтед този сезон
Коментари Харесай

Победителят в требъл от Манчестър Юнайтед изтъква настояща звезда, която можеше да играе за сър Алекс Фъргюсън

Скот Мактоминей е най-хубавият състезател на Манчестър Юнайтед този сезон и има същото отношение като играчите от страхотните тимове на сър Алекс Фъргюсън, съгласно Теди Шерингам.

Юнайтед претърпя презрян сезон под управлението на Ерик загар Хаг и е осми в таблицата на Висшата лига с три оставащи мача. Те бяха изхвърлени от Шампионската лига в груповата фаза и претърпяха доста тежки провали, последната от които видя Кристъл Палас да ги разрушава с 4-0 в понеделник.

Ten Hag към момента може да избави нещо от акцията във финала за ФА Къп на 25 май, само че е евентуално да загуби работата си това лято без значение от това. Юнайтед беше възпрепятстван от травми и беше извънредно променлив през целия сезон, само че Шерингам – който беше част от отбора, спечелил требъл през 1998/99 под управлението на Фъргюсън – избра Мактоминей за хвалба.

Запитан кой е най-хубавият състезател на Юнайтед този сезон, Шерингам сподели на Genting Casino: „ Един състезател, който постоянно свети за мен, е Скот Мактомине...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР