Меган Маркъл отново избра да не пътува с принц Хари

...
Меган Маркъл отново избра да не пътува с принц Хари
Коментари Харесай

Животът на Меган Маркъл, докато Хари отсъства - голяма нощ навън сред сладки традиции с деца

Меган Маркъл още веднъж избра да не пътува с принц Хари до Лондон тази седмица. Докато брачният партньор й отлетя в Лондон във вторник за празненствата на Invictus, херцогинята остана в дома им в Монтесито.

С наближаването на визитата на Хари се усилиха спекулациите дали той ще пътува вкъщи с младото си семейство, само че потвърждението от екипа на Съсекс, че Меган ще пропусне празненствата на Invictus, не пристигна като огромна изненада за кралски наблюдаващи.

Меган се е прибирала в Обединеното кралство единствено три пъти след напускането им от кралското семейство през 2020 година И тази седмица не е изключение. Хари е самичък в родината си за късото посещаване - и наподобява евентуално престоят ще бъде къс след потвърждението, че няма да се види с татко си, краля, който има предварителни задължения.

Докато Хари отсъства, Меган евентуално ще има цялостни ръце. Тя ще прекара време в подготовка за пътуването на двойката до Нигерия, което ще се организира дни след визитата на принца в Обединеното...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР