Нищо не е на всяка цена в живота, включително и

...
Нищо не е на всяка цена в живота, включително и
Коментари Харесай

Нищо не е на всяка цена в живота, включително и ротацията

„ Нищо не е непременно в живота, в това число и ротацията на кабинета „ Денков-Габриел ”. Има подписано съглашение, ГЕРБ се придържаме към него ”. Това съобщи в коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той посочи, че смяната на премиера ще бъде с мандата на ГЕРБ-СДС.

„ Нали не си представяте да вървят ГЕРБ с празен мандат и по-късно Денков или Мария Габриел да се върне с различен, нали не си представяте да се унижим по този начин ”, изясни водачът на ГЕРБ пред публицисти.

Той е убеден, че ротацията ще се случи. „ Всеки ден слушам нови искания и по тази причина в този момент връщам тематиката към регулаторите – за какво не бяха заменени, когато имаха болшинство при ръководството на четворната коалиция - " Продължаваме промяната ", Демократична България ", Българска социалистическа партия и " ИТН. Нямам отговор ", съобщи ръководителят на ГЕРБ.

По отношение на идния митинг на земеделските производители, той разяснява че постоянно са помагали на сектора през годините. „ Вечерта, когато споделих, че в доста министерства виждам доста много слаба работа, това го виждат всички хора, по тази причина ще проведем доста сериозен диалог, в това число и за земеделие “, съобщи водачът на ГЕРБ.

Той попита какво е попречило за промяната на регулаторите по време на кабинета “Петков ” и тогавашната четворна коалиция. „ Те можеше да са сменили всички регулатори, когато имаха цялата власт, а не в този момент отново да не престават да приказват за регулатори ", сподели Борисов.

Лидерът на ГЕРБ разяснява и идната аудиенция на премиера Николай Денков във Вашингтон и изявлението му в Брюксел. „ Това, което трябваше да се направи, с цел да има едно такова сполучливо посещаване ние го свършихме в Народното събрание. Единственото, което предизвестявам сътрудниците е да не си приписват това, което Народното събрание е приключил ”, акцентира той.

Борисов съобщи, че страната ни е във „ фантастични връзки със Съединени американски щати “ и разясни, че през днешния ден ще организира среща с премиера, на която ще получи повече детайлности за командировката във Вашингтон. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР