Нинова поиска спешна среща с ръководствата на партиите, с които

...
Нинова поиска спешна среща с ръководствата на партиите, с които
Коментари Харесай

Нинова: Искам спешна среща с четирите партии, повече никакво протакване

Нинова изиска незабавна среща с управленията на партиите, с които Българска социалистическа партия договаря за държавно управление.

Решението на Конституционния съд от през вчерашния ден блокира работата на КЕВР, това значи, че не може да въведем двете цени – едната за по-бедни хора и за такива, които си топлят басейните. Това основава и нов проблем към образуването на държавно управление. Чувам депутатите, че желаят 4 седмици за избор на нов ръководител на КЕВР. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Искам в този момент среща с управленията на четирите партии, с които преговаряме за държавно управление. Искам да ни се даде изясненост какво имат намерение да вършат. Би било безразсъдно да желаят 4 седмици – желая работен график и изясненост. Не мога да държа мандата безпределно. Това не е морално към обществото, съобщи Нинова. Тя посочи, че това би означавало Българска социалистическа партия да са причина за мятане на страната в спомагателен безпорядък.

Цените на силата, ниските приходи, неяснотата към доставките на газ ни слага в радикално друга обстановка. Искам депутатите да ни дадат изясненост. Допълнително напрежение и безпорядък е пъкъл и не може ние да ставаме пленник на това, сподели Корнелия Нинова.

Нинова събира управленията на Българска социалистическа партия, Политическа партия, Има Такъв Народ и Демократична България. 

Имам удостоверение, че вършим тази среща – повече никакво извъртане и отсрочване. Искам да ми кажат, дали желаят да държим мандата 4 седмици и какво вършим през тези 4 седмици, съобщи Нинова. Тя настоя депутатите да анулират лятната си почивка през август. 
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР