Нина Добрев и Шон Уайт очевидно продължават да се наслаждават

...
Нина Добрев и Шон Уайт очевидно продължават да се наслаждават
Коментари Харесай

Сериозна стъпка за Нина Добрев и Шон Уайт

Нина Добрев и Шон Уайт явно не престават да се любуват на компанията си и да са все по-влюбени. Двойката е дружно от 2019 година и очевидно е подготвена да придвижи връзката си на ново равнище... Но не приказваме за женитба, а за общ дом.
 Нина Добрев, Architectural Digest, домът й в Лос Анджелис и какво по него е направила сама
На посетители в дома на Нина Добрев

Когато една актриса в Холивуд прояви български манталитет

36-годишният олимпийски първенец по сноуборд и от " Дневниците на вампира " са закупили къща в планините над Лос Анджелис в регион, прочут като Hollywood Hills. Двамата към този момент имат поотделно домове в региона.

Новият им парцел е на стойност 4.3 милиона $ и е строен през 1964 година разполага с четири спални и пет бани. Кухнята и всекидневната са с отворен проект, а както може да чакаме, къщата разполага и с басейн с панорама към града, пишат, където може да забележим и фотоси от парцела.
 Снимка 625349

Изданието напомня, че Шон Уайт има по-малка къща в Hollywood Hills, до момента в който Нина Добрев разполага с дом в хасиенда жанр в западен Холивуд. Уайт има дял в комплекса Mammoth Mountain и има личен лайфстал бранд, а Добрев е основателка на винарската маза Fresh Vine Wines.

Наскоро по Netflix излезе филмът с нейно присъединяване The Out-Laws, където Нина си партнира с Пиърс Броснан. Пред E! News тя призна, че Шон й е помагал да научи репликите си за ролята.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР