Нина Димитрова, която години наред работеше с бившата си половинка

...
Нина Димитрова, която години наред работеше с бившата си половинка
Коментари Харесай

Бившата жена на Зуека тръгва на турне

Нина Димитрова, която години наред работеше с някогашната си половинка – Васил Василев-Зуека, в този момент потегля на турне без него .

След раздялата на двойката мястото му в театъра на Нина „ Кредо ” бе заето от млади артисти, на които известната актриса и режисьор дава късмет за изява. Едно от нейните емблематични представления тази година става на 15 години и точно това е мотивът да се направи турне с него в страната. Това е спектакълът по едноименната приказка на Ханс Кристиан Андерсен „ Каквото направи дядо, все е хубаво ”.

Негов фокус е любовта и грижата, с която дамата би трябвало да обгръща своя брачен партньор, с цел да бъдат и двамата щастливи. В началото Нина прави спектакъла дружно със Зуека, който взима присъединяване и в основаването на костюмите и сценографията, само че през днешния ден на негово място играе младият Димитр Несторов. Това лято спектакълът бе показан на фестивал в Полша, а в този момент следва да го играят в Смолян, Русе, Силистра, Добрич, Стара Загора и Бургас. Турнето е подкрепено от Министерството на културата, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР