Никой не може да бъде като принцеса Даяна, но... Кейт

...
Никой не може да бъде като принцеса Даяна, но... Кейт
Коментари Харесай

Бъдете като нея: Кралското семейство принуждавало Кейт и Меган да копират принцеса Даяна

Никой не може да бъде като принцеса Даяна, само че... Кейт Мидълтън и Меган Маркъл са опитвали. И то по рекомендация на самото кралско семейство. Това твърди нова биографична книга, която разкрива тайните на монархията.

Оказва се, че кралското семейство " окуражавало ", " насърчавало " и на моменти даже " принуджавало " съпругите на Уилям и Хари да се обличат като починалата им майка.

В книгата  “Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy’s Fight for Survival ” написа, че Кейт и Меган постоянно са копирали стила на принцеса Даяна и са носели нейни аксесоари, с цел да провокират утвърждение измежду обществеността.

 кейт меган даяна Getty/Gulliver

" И въпреки да има някакъв смисъл и логичност в това съпругите на Уилям и Хари да носят бижута на майка им, копирането на стила ѝ към този момент е малко прекомерно и непостижимо за двете херцогини ", написа в книгата.

" През послендите 13 години " костюмирането " и " маскирането като принцеса Даяна " взе своя връх и беше непрекъснато. Кралското семейство яхна тази вълна и не се спря. "

Според книгата, стилът на Меган и Кейт постоянно бил координиран с Хари и Уилям и те знаели за опитите на Двореца да накарат съпругите им да наподобяват на принцеса Даяна.

 даяна кейт Getty

" От една страна това е благ жест на почитание към починалата Даяна, само че въпреки това е малко необичайно, цялото това дирижирано нещо и опитите им да наподобяват на нея. Сякаш кралското семейство продължава да се пробва да изкопчва дивиденти и благосклонности от трагичния живот на Даяна ", написа редакторът на книгата.

Принцеса Даяна почина в автомобилна злополука в Париж през 1997 година след гонка с папараци. 

Години по-късно Кейт Мидълтън и Меган Маркъл постоянно се появяват с нейни бижута по време на публични събития в символ на респект и почитание към нейната персона.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР