Николов е починал на място, а младата жена, която е

...
Николов е починал на място, а младата жена, която е
Коментари Харесай

Ето Го Убития Коста Миджурина! Борят Се За Живота На Симона

Николов е умрял на място, а младата жена, която е била служителка в едно от неговите казина и е простреляна в слепоочието, бе превозена в извънредно тежко положение в УМБАЛ-Бургас.

До 3 часа тази нощ екип от неврохирурзи са оперирали Симона Т., която сега е в медикаментозна кома, на апаратна вентилация, а идващите дни ще са сериозни.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи добави, че в колата на убития предприемач е имало още двама мъже, които са седяли на задната седалка. Те не са потърпевши и са главните очевидци.

" Извършителят има законно оръжие. Давано му е по отношение на неговата работа като лице, което работи с парични средства в разнообразни компании. Тепърва обаче ще се открива дали с него е направил закононарушението, както и точната му връзка с простреляното момиче. По-данни от очевидци той и момичето се познават към месец, само че най-вероятно претекстът е ревнивост и неизяснени персонални връзки. От непосредствена непосредственост е стрелял с особена свирепост към жертвата ", сподели още Младен Маринов.

Огледът на мястото на стрелбата продължи цяла нощ. Криминалистите са иззели гилзи, а регионът бе отцепен.

55-годишният Коста Николов има игрални зали в Слънчев бряг, Несебър, Бургас и Нова Загора. В бизнеса е от 1991 година, като не е известно да е имал спорове с други от сектора - както на морето, по този начин и навътре в страната.

Според локални медии, с изключение на
казина, Николов има хотел в Нова Загора и транспортна компания.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР