Николета Лозанова е смъртно обидена на Би Ти Ви. Плеймейтката

...
Николета Лозанова е смъртно обидена на Би Ти Ви. Плеймейтката
Коментари Харесай

Николета Лозанова грозно прецака Цитиридис

Николета Лозанова е смъртно афектирана на Би Ти Ви. Плеймейтката още не може да преживее обстоятелството, че я махнаха като водеща на предаването „ Папараци ”. За да си отмъсти на някогашните си работодатели, Лозанова реши да им върже тенекиена кутия, научи HotArena.

Тя и гаджето й Ники Михайлов в началото приели поканата да гостуват в „ Шоуто на Николаос Цитиридис ", само че в последна сметка не се появиха в предаването. Гостуването на двойката трябваше да е предишния петък, 2 октомври, само че те по този начин и не отидоха при гърка. Предаването посвещава последния работен ден от седмицата на секса и няма по-подходяща двойка от плеймейтката и вратаря. Гостуването им бе необятно рекламирано и публично обявено от водещия още седмица по-рано. Реклами имаше и във Facebook страницата на предаването, а като пристигна петък вечер, феновете видяха Максим Ешкенази и Михаела Филева. Те са сменили в последния миг Николета и Ники, които не се появили в уречения час за фотоси на предаването. Още по-озадачаващо бе, че двамата качиха фотоси по какъв начин вечерят в безценен столичен рибен ресторант , видя „ Уикенд ”.

За сметка на Николета, Цитиридис опитва да забавлява аудиторията със смехории за щаба за битка с ковид. Подобна реплика обаче предходният водещ на вечерното шоу Слави Трифонов направи още напролет, като употребява необикновената аналогия на музиканта от „ Ку-ку бенд ” Георги Милчев-Годжи с военачалник Мутафчийски. Смешките на Цитиридис не му се получиха изключително сполучливо . Михаела Филева и Максим Ешкенази пък напълно объркаха публиката.

„ Сега тези двамата двойка ли са или не? Защо са дружно на „ секси петъка ”, когато канят единствено хора, които са в любовна връзка? ” – питаха се фенове на вечерното шоу.
Напоследък Лозанова заобикаля обществените появи и се демонстрира само в обществените мрежи. Последното й телевизионно присъединяване беше в остарелия вид на „ Папараци ”, когато започва рубриката „ Мирон става VIP ”. Тогава Николета стресна феновете с много изтормозената си физиономия.   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР