Николай Георгиев, който през изминалата 2022 година беше в Светкавица

...
Николай Георгиев, който през изминалата 2022 година беше в Светкавица
Коментари Харесай

Нов човек в щаба на Септември

Николай Георгиев, който през миналата 2022 година беше в Светкавица (Търговище) към този момент е част от Септември (Тервел). Той ще е от помощ както на треньорския щаб и по този начин и на президента на тима. Георгиев работи над 10 години за интернационална компания, международен водач в региона на футболния разбор и статистика. Освен това има няколко годишен опит като футболен сътрудник и скаут. Ето какво съобщи той пред Sportal.bg.

" Радвам се, че се завръщам в родният си град и в тима където се възпламених по футбола. Добре познавам президента, треньорите и футболистите и се надявам да им бъда потребен. Атмосферата е прелестна. Благодарение на общината и президента, Септември (Тервел) прогресира с всяка минала година. Пожелавам триумф на моите другари от Светкавица. Благодаря за времето прекарано там. "

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР