Николас Мадуро показа мускули. Президентът на Венецуела посети армейско поделение

...
Николас Мадуро показа мускули. Президентът на Венецуела посети армейско поделение
Коментари Харесай

Мадуро показа мускули

Николас Мадуро сподели мускули. Президентът на Венецуела посети армейско отделение във Форт Парамакай. Това заяви организация " Мирафлорес прес ".

Николас Мадуро беше придружаван от военния министър Владимир Падрино. Двамата политици участваха както в утринна физзарядка, само че и във военни маневри.

Показването на мускули от Мадуро става на фона на ескалацията на напрежението в страната. Опозицията се радва на растяща интернационална поддръжка.

В същото време Мадуро се радва на поддръжката на Русия, Турция и други страни.

На този стадий висшето военно управление поддържат Мадуро и дефинираха протичащото се за прелом.

Венецуела се намира в невиждана рецесия, след следващи цивилен неспокойствие, провокирани от икономическия колапс в страната. Миналата седмица ръководителят на Народното събрание Гуайдо се разгласи за краткотрайно изпълняващ длъжността президент на Венецуела.

Гуайдо бе приет от Съединени американски щати, Канада и районни сили. Няколко европейски страни постановиха ултиматум на Мадуро, че в случай че не провежда предварителни парламентарни избори до 8 дни, ще признаят Гуайдо. Австралия стана следващата страна, която призна Гуайдо. Израел направи това след експлицитната молба на Съединени американски щати. Мадуро има поддръжката на Куба, Иран, Китай и Русия, като последните две страни блокираха резолюция на Организация на обединените нации против Мадуро.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР