Никола Минчев от Продължаваме промяната“ е първият човек от партията,

...
Никола Минчев от Продължаваме промяната“ е първият човек от партията,
Коментари Харесай

Никола Минчев се надява, че преговорите няма да бъдат прекратени

Никола Минчев от " Продължаваме промяната “ е първият човек от партията, който обществено разяснява декларираното от ГЕРБ замразяване на договарянията за сформиране на кабинет с втория мандат. Причината за реакцията на ГЕРБ беше изтекъл запис от Националния съвет на Политическа партия.

" Всички разчитаме, че разсъдъкът ще надделее и ще осъществяваме мандата. Да, изказът не е бил подобаващ, само че при всички положения това, че би трябвало да се извърши промяна в държавната администрация – то по този начин или другояче не може да се случи за 2 седмици. Не мисля, че на равнище полезности имаме необикновен проблем “, сподели пред публицисти Минчев, съобщи bTV.

Той изрази вяра, че договарянията няма да бъдат прекъснати.

Деница Сачева от ГЕРБ пък се разгласи за експертно държавно управление, в което някогашният еврокомисар Мария Габриел да стане министър председател.

" В момента се изискват ясни дейности, не статуси и семиотика. Мандатът ще бъде връчен на ПП-ДБ. Ние чакаме да чуем какво мисли групата на Политическа партия и Демократична България. Какво мислят Денков и Асен Василев –вече сме го чули. Не знам кой е ключът, който ще реши всички проблеми. Смятам, че експертно държавно управление е в реда на нещата. След това, което чухме, считам, че в редът на нещата е моралното право ГЕРБ да има собствен министър председател “, счита Сачева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР