Никол Шерцингер и Том Евънс бързо успяха да се превърнат

...
Никол Шерцингер и Том Евънс бързо успяха да се превърнат
Коментари Харесай

Колко дълги иска да бъдат краката ѝ Никол Шерцингер

Никол Шерцингер и Том Евънс бързо съумяха да се трансфорат в една от обичаните ни звездни двойки. За тези две години, откогато са дружно, двамата не престават да показват любовта си в обществените мрежи, като непрестанно ни навират пред очите какъв брой са щастливи и какъв брой добре си прекарват.
 Никол Шерцингер, новите й фотоси по бански и съвършените форми на певицата
Перфектните форми на Никол

Не стопира да ги показва

Няма по какъв начин да не завидим най-малко малко на Никол и Том - освен за метода, по който наподобяват, само че и за постоянните слънчеви ваканции, които честичко си устройват на разнообразни божествен места по света. Сега двамата още веднъж са по бански на плажа и още веднъж не пропущат да го споделят с почитателите си.

Този път Том и Никол са избрали да си починат в Обединените арабски емирства. За това разбираме от профила на певицата в Instagram, която показа няколко техни общи фотоси от плажа.

Шерцингер е със страховит модел бански, този път в искрящо зелено, който ѝ стои зашеметяващо. Плочките на Том в композиция с нейните секси форми са наслада за окото на всеки почитател.
 Никол Шерцингер, Том Евънс и фотографията с племенницата му
Никол, Том и едно бебе

Май се размечтаха

" Ако се изправя на пръсти, това ще направи ли краката ми да наподобяват по-дълги ", написа Никол Шерцингер под фотосите, а на нас ни се коства, че и по този начин си е съвършена.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР