Никол Шерцингер често попада в полезрението на медиите. Понякога заради

...
Никол Шерцингер често попада в полезрението на медиите. Понякога заради
Коментари Харесай

Никол Шерцингер пак го направи

Никол Шерцингер постоянно попада в полезрението на медиите. Понякога поради блестяща корица на списание, където ще се появи, от време на време поради някой малък скандал. Друг път чисто и просто, тъй като наподобява удивително по бански и мъчно човек да подмине снимките ѝ в Instagram, без да спомене очевидното, а точно какъв брой е секси.
 Новата визия на Никол Шерцингер, която всички разискват
Новата визия на Никол Шерцингер, която всички разискват

Певицата несъмнено съумя да ни изненада

Никол Шерцингер несъмнено знае по какъв начин да предизвика, а в последно време го прави най-вече през обществените мрежи. Ако следваме певицата там, значи добре знаем, че обичаното й място е плажът, а обичаните й фрагменти са тези по бански. Е, освен на нея, само че и на нас, признаваме си.

Точно си помислихме, че мина много време, откогато последно видяхме Никол по плажно облекло, и тя реши да ни изненада с поредна порция секси фотоси.

Този път двамата с Том Евънс са на Малдивите и по всичко проличава, че си изкарват повече от добре. И тя, и половинката ѝ споделиха разнообразни фрагменти от новата си екзотична почивка, с която ни демонстрираха за следващ път две неща. Първо, че не престават да са във все по този начин отлична форма и второ, че са и все по този начин влюбени, и щастливи.

" Целуната от слънцето и със солена коса ", написа Никол Шерцингер под серия от фрагменти по бански, под които почитателите ѝ не пропуснаха да я похвалят за страхотния външен тип. Някои означиха, че мястото наподобява отлично за образуване на женитба, с което намекнаха, че се надяват на вести в тази посока. и Том Евънс споделиха, че са се сгодили преди към осем месеца и от този момент почитателите им са очакване на новината за идна женитба.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР