Никога не е прекалено късно да се влюбиш отново -

...
Никога не е прекалено късно да се влюбиш отново -
Коментари Харесай

Намерих в него прекрасен дух: Моника Белучи издаде как я е спечелил Тим Бъртън

Никога не е прекомерно късно да се влюбиш още веднъж - актрисата Моника Белучи и режисьорът Тим Бъртън ни пропомниха тази житейска истина. Те двамата започнаха романса си страхливо, само че с времето стават все по-открити във връзка с връзката им. Това накара Моника да показа какво е нещото, с което я е привлякъл и спечелил именитият режисьор. 

Моника Белучи стана героиня на новия брой на испанската версия на „ Harper's Bazaar ". За корицата тя театралничи в рокля на Nina Ricci и бижута на Cartier. Във фотосесия на Хави Гордо тя се появи в няколко ярки изображения, събрани от стилистката Клаудия Лаукамп.
                             

Изданието отбелязва, че на 58 години Моника е олицетворение на безконечната чувствена хубост , както и на грациозност и сексапил: „ Това е типичната италианска жена. “

Актрисата даде изявление за списанието, в което не се поколеба да признае с какво я е покорил сегашният ѝ партньор.

„ Да кажем, че открих в Тим прелестен дух, улавящ душата на човек, който е въодушевен от света на фантазиите. Той е безусловно прелестен! " , споделя звездата.

Monica Bellucci stars in Tim Burton's next film ‘Beetlejuice 2’
— NME (@NME)
Моника засегна в изявлението си и наболели обществени тематики като сподели какво е нейното отношение към феминизма.

„ Имаме още доста да извървим, само че към този момент е ясно, че в обществото са настъпили огромни промени. Еволюцията на дамите дава опция на мъжете да преодолеят остарелите хрумвания. Кой сподели, че човек не може да се грижи за сина си, че не може да плаче? Нашето избавление, освобождението на дамите, освобождава и мъжете ", споделя Моника.

Говорейки за огромната си щерка Дева от някогашния ѝ съпруг Венсан Касел , актрисата призна, че е доста удовлетворена от триумфите ѝ като модел. Що се отнася до по-малката ѝ щерка, 13-годишната Леони , тя, съгласно Моника, е нейният главен консултант за „ младежките “ неща.

„ Тя постоянно ми споделя: „ Мамо, в действителност ли не я познаваш? Тя има 50 милиона клиенти! “ И аз си споделям: „ Кой е това? Съжалявам, не я познавам. Леони също има страховит креативен нюх, виждам го ", описа Белучи.

В изявление за Elle през юни Моника показа, не скри, че  е разкрила любовта в лицето на Бъртън и това я вълнува и в персонален, и в професионален проект. 

„ Познавам го като мъж,  обичам го и в този момент следва да се срещна с него като режисьор . Започва ново премеждие. “ – каза тя тогава.

Новото начинание, в което актрисата ще опознае своя обичан и в професионална светлина, е  режисираният от Тим Бъртън „ Бийтълджус 2 “. Лентата е продължение на кино лентата му от 1988 година,  който сега се снима.

Tim Burton and girlfriend Monica Bellucci out holding hands in Madrid this week.
— Tim Burton Daily (@TimBurtonDaily)
Моника и Тим попаднаха под светлината на прожекторите дружно предишния октомври, когато тя му връчи премия за изцяло творчество на филмовия фестивал в Люмиер. Само няколко месеца по-късно, през февруари 2023 година, се появиха и първите вести за романса посред им, откакто бяха снимани ръка за ръка в Испания. Същия месец не останаха никакви подозрения, че са двойка, тъй като бяха забелязани да се целуват в Париж. 

Преди това Тим Бъртън имаше дългогодишна връзка с актрисата Хелена Бонам Картър , която играе и в доста от неговите филми. Двойката по този начин и не подписа брак, само че остана дружно 13 години и има две деца - Нел, на 15, и Били, на 19.

Колкото до Белучи, тя беше омъжена за  френския артист Венсан Касел  от 1999 до 2013 година Звездното семейство има  две дъщери - Леони, на 13, и Дева, на 18.
 Спомен за edna обич: блестящите моменти на Моника Белучи и Венсан Касел  Спомен за edna обич: блестящите моменти на Моника Белучи и Венсан Касел  Спомен за edna обич: блестящите моменти на Моника Белучи и Венсан Касел  Спомен за edna обич: блестящите моменти на Моника Белучи и Венсан Касел
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР