Българската актриса Мария Бакалова се появи на тазгодишния филмов фестивал

...
Българската актриса Мария Бакалова се появи на тазгодишния филмов фестивал
Коментари Харесай

Драматичен блясък: Вижте първите кадри на Мария Бакалова в Кан

Българската актриса Мария Бакалова се появи на тазгодишния кино фестивал в Кан както прилича - с искра и жанр. Бакалова дойде в неделя сутринта за традицонния фестивал във френския град, където ще показа новия филм със свое присъединяване " Стажантът ".

Премиерата на дълго чаканата лентата ще се състои през днешния ден, на 20 май, когато чакаме да забележим Мария по аления килим.
Women In Motion Dinner - Maria Bakalova in @balenciaga
Още в деня на идването си обаче актрисата заблестя като един от гостите на  Women In Motion Dinner.  Корпорацията за първокласни артикули Kering през 2015 година започва програмата Women In Motion в партньорство с Фестивала в Кан за да хвърли светлина върху приноса на дамите към киното, както пред, по този начин и зад камерата.

Бакалова беше заложила на трагична визия от Balenciaga - прилепнала по тялото дълга до земята черна рокля с блестящи частици. Тя решително позираше пред камерите по време на събитието и очевидно се усещаше в свои води. 
                             

" Стажантът " на датско-иранския режисьор Али Абаси е филм, описващ възхода на младия Доналд Тръмп в промишлеността за недвижими парцели през 70-те и 80-те години на предишния век. Във кино лентата ще видим Мария Бакалова в облика на колоритната първа брачна половинка на милиардера - Ивана Тръмп.

Вижте тук първите фрагменти на Мария Бакалова на тазгодишния фестивал в Кан:
 Драматичен искра: Мария Бакалова на 77-мия Фестивал в Кан  Драматичен искра: Мария Бакалова на 77-мия Фестивал в Кан  Драматичен искра: Мария Бакалова на 77-мия Фестивал в Кан  Драматичен искра: Мария Бакалова на 77-мия Фестивал в Кан
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР