Никакъв оптимизъм не се задава за спиране на войната в

...
Никакъв оптимизъм не се задава за спиране на войната в
Коментари Харесай

Проф. Владимир Чуков: Никакъв оптимизъм не се задава за спиране на войната в Израел

Никакъв оптимизъм не се задава за прекъсване на войната в Израел. Би трябвало да има пътна карта какво се случва след войната. Това съобщи арабистът проф. Владимир Чуков пред БТВ.

По думите му има доста несъгласия и всяка една от заинтригуваните страни във войната в Близкия изток предлага нещо. На фона на всички избори, които чакат света в Съединени американски щати и Англия, войната в Израел няма по какъв начин да не се повлияе, уточни проф. Чуков. В момента, в който се с спре войната, има двама непокорни министри в държавното управление на Бенямин Нетаняху и те заявиха, че автоматизирано ще се отдръпват. В момента държавното управление на Израел е в доста деликатна обстановка, разяснява арабистът.

Според него Западна Европа е доста уязвима за протичащото се в Ивицата Газа поради мигрантите. По време на празненството на министъра на защитата и на съветника по национална сигурност на президента на Съединени американски щати Джо Байдън и празнувайки Коледа, е имало опит да обхванат пропалестински хора в домовете им, уточни проф. Чуков.

За отбраната на Червено море, проф. Чуков уточни, че в границите на българските благоприятни условия, би трябвало да демонстрираме взаимност с обединението на Съединени американски щати против хутите. България е по-скоро част от обединението, която осъжда терористичните актове на хутите.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР