Ник Кирьос победи Даниил Медведев, но въпреки това най-обсъжданото от

...
Ник Кирьос победи Даниил Медведев, но въпреки това най-обсъжданото от
Коментари Харесай

Да нахлуеш в полето на съперника: Кирьос с пример защо трябва да познаваш правилата


Ник Кирьос победи Даниил Медведев , само че все пак най-обсъжданото от мача в обществените мрежи остава едно неверно осъществяване на австралиеца.

Въпросната обстановка е нещо, което надали сте виждали и което е прелестен образец за какво би трябвало да познаваш чудесно разпоредбите на играта.

Сетовете бяха 1-1. Австралиецът бе взел подаването си за старт на третата част, а резултатът бе 30/30 на сервис на Медведев.

Кирьос пое преимущество, а мощният му форхенд бе неосъществим за надзор от противника. Световният №1 сложи ракетата си на пътя на топката, само че тя щеше да падне в половината му и да донесе късмет за пробив на Кирьос. Е, Ник реши да нахлуе в половината на руснака и да забие топката с воле. Подобно деяние, несъмнено, не е разрешено съгласно разпоредбите. Логично съдията Ева Аскераки даде точката на Медведев, а още в този миг Кирьос изясни, че не е бил наясно, че това не е разрешено. „ Все още не мога да допускам. Мислех, че мога да я изиграя, изглеждах като глупак най-после, само че по този начин стана “, разяснява той след това.

За негово благополучие случилото се не му повлия отрицателно. Медведев взе подаването си, само че изгуби сета, а малко по-късно и мача.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР