Александър Зверев завоюва титлата от Мастърса в Рим, като така

...
Александър Зверев завоюва титлата от Мастърса в Рим, като така
Коментари Харесай

Buongiorno, името ми е Яник Синер: Зверев спечели Рим с шампионската си реч

Александър Зверев завоюва купата от Мастърса в Рим, като по този начин прекъсна 2-годишна суша без извоювана купа от това равнище. Германецът напусна с патерици дуела си от полуфинала на Ролан Гарос против Рафаел Надал през 2022-ра и въобще не се знаеше дали още веднъж ще го забележим в елита на спорта, само че той наподобява по-силен от всеки път и през вчерашния ден за повторно в кариерата си завоюва трофея в италианската столица, надигравайки Николас Джари с 6:4 7:5, а ето какво показа самият Саша по време на награждаването:

" Buongiorno (Добър ден) на всички, моето име е Яник Синер! Това място е извънредно особено за мен, тъй като точко тук завоювах първата си Мастърс купа, а в този момент спечелвам първия си сходен трофей след тежката травма. В оня миг въобще не знаех дали още веднъж ще мога да играя професионален тенис, а какво остава да бъда още веднъж на това равнище. Последните две години бяха в действителност доста сложни и желая да благодаря на тима си, тъй като сигурно нямаше да бъда тук и да държа тази купа, в случай че не бяха те. Напоследък не съм толкоз прочувствен и ще оставя частта с плаченето на моя татко, който е експерт по това, само че в действителност тази седмица е изключителна за мен и Рим носи особено място в сърцето ми.

Поздравявам и Нико Джари, тъй като той играе извънредно мощен и мощен тенис. Може да видите какви играчи победи през тази седмица и бих споделил, че това е един от тенисистите, които непрестанно се усъвършенстват. Сигурен съм, че ще има още доста такива сходни финали, в случай че продължи да играе на същото равнище, само че през днешния ден успеха е моя и съм извънредно благополучен " - приключи шампионската тирада на Зверев.

" These last few years have been extremely difficult " on claiming the Roma crown after his injury
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР