Ник Кирьос никога не е бил фен на червените кортове

...
Ник Кирьос никога не е бил фен на червените кортове
Коментари Харесай

Кирьос: Щастлив съм колко професионално подходих към двубоя срещу Томи Пол

Ник Кирьос в никакъв случай не е бил почитател на алените кортове и през тази година ясно акцентира, че единственият шампионат на клей, на който ще го забележим в игра, е този от категория АТР 250 в Хюстън. Въпреки ненавистта си към тази настилка австралиецът до този миг показва феноменална игра, която го изведе до две поредни победи и класиране на четвъртфиналите, където ще срещне Каспър Рууд.

Самият Ник бе повече от удовлетворен от представянето си по време на осминафиналния дуел против седмия подложен Томи Пол, споделяйки какъв брой съсредоточен е бил в хода на цялата среща, като също по този начин дефинира днешния си мач като един от най-хубавите на клей в кариерата си.

" Пол е в действителност страховит състезател. Той е млад и към този момент е посочил какво може и кого може да победи ", сподели Кирьос в изявлението си на корта след триумфа. " Трябваше да бъда пределно съсредоточен през днешния ден и знаех, че би трябвало да поднасям добре. Това евентуално е един от най-хубавите мачове, които съм играл на клей в живота си, тъй че съм извънредно удовлетворен от метода, по който излязох на корта през днешния ден, какъв брой професионално подходих. Просто запретнах ръкави и се захванах за работа. Сервирах чудесно, тъй че просто желаех да продължа да бъда на високо равнище ", добави още свeтовният №94.

Kyrgios. " This was one of my best ever matches on clay ".
— José Morgado (@josemorgado)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР